Rakastatko puhtaan pyykin tuoksua?
Niin mekin!

Lavendel tarjoaa pesulapalveluja kotitalouksille ja yrityksille monen vuoden kokemuksella. Meillä yhdistyy erikoisosaaminen ja nykyaikaiset ympäristöystävälliset puhdistusmenetelmät. Lavendelilla juhlavaatteet, työvaatteet ja kodintekstiilit saavat tarvitsemaansa käsittelyn. Puhdistamme myös matot, markiisit ja venekuomut. Vuokratekstiilien tarpeessa? Nekin saat meiltä.

Voitte jättää likapyykkinne meidän hoidettavaksi ja noutaa puhdas pyykkinne silloin kun teille sopii! Soittamalla saatte tarvittavan koodin palautus- ja noutoboksiin Karjaalla ja Hangossa.

Slide

Hanko

Satamakatu 2
10900 Hanko
010 235 8883

Aukioloajat:
Ma-Pe: 8-16
Lavendel Boksi

Tammisaari

Kustaa Wasan katu 12
10600 Tammisaari
010 235 8887

Aukioloajat:
Ma-Pe: 9-17

Karjaa

Keskuskatu 26
10300 Karjaa
010 235 8883

Aukioloajat:
Vain Lavendel Boksi
 

Palvelumme

Lavendel on moderni ja ympäristöystävällinen pesula joka tarjoaa pesulapalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tutustu laajaan valikoimaamme täällä!

Vaatteet ja työvaatteet

Pesemme (myös kemikaalinen pesu) vaatteet, juhlavaatteet ja työvaatteet asianmukaisin ja ympäristöystävällisin menetelmin. Poistamme myös vaikeat tahrat ja teemme tarvittaessa korjauksia tekstiileihin. Voimme tarjota kuljetus- sekä hyllytspalveluita.

Kodin tekstiilit & Matot

Pesemme vuodevaatteet, verhot ja muut kodin tekstiilit. Pesemme myös hotelli- ja ravintolatekstiilit. Vaikeat tahrat eivät ole vaikeita meille. Teemme myös tekstiilien pesua kotikäyntinä. Pesemme niin kotien kuin julkisten tilojen matot, noutoineen ja palautuksineen lisäpalveluna.

Markiisit ja kuomut

Löysikö lokki kuomunne? Puhdistamme, kyllästämme ja korjaamme likaantuneet markiisit, venekuomut, purjeet ja muut textiilit.

Vuokratekstiilit

Meiltä voit vuokrata sekä juhlan että arjen tekstiilit. Meiltä voitte vuokrata mattoja, liinavaatteita, pöytäliinoja, lautasliinoja ja pyyhkeitä.